The Elders Scroll Skyrim - Help Select Google+

2014. június 11., szerda

Beer Challenge




Június 12. és 15. között újra tártkapukkal várja vendégeit a IV. Budavári Sörfesztivál. A kockaköves budai várnegyedben minden eddiginél nagyobb dzsemborira készülnek a rendezvény szervezői.

Az utóbbi években már tapasztalhattuk, hogy hazánk nagy hangsúlyt fektet a sörgasztronómia megismertetésébe. A fővárosban IV. alkalommal megrendezésre kerülő Sörfesztivál idei vendége Csehország, ahonnan olyan sörkülönlegességek kerültek terítékre, amiről a hazai publikum talán még nem is hallott. A Prágai hangulat és a hagyományos ízek mellett olyan nedűkkel is dolgunk akad, mint a birsalmás, a narancsos-korianderes, az erdei gyümölcsös, vagy a müncheni recept alapján készült Kótyagos sörkülönlegesség. És ez csak egy része a közel 200 féle készítménynek. Ha tovább tántorgunk és bírjuk még a kihívást célba vehetjük a belga, angol, ír (és persze olvas is), német, szlovák és holland standokat is, csak bírjuk tartani a tempót. 


 
Nem sörünnep a sörünnep, ha nincsen muzsika. Lesz minden, ami fülnek ingere. A fellépők között jelen lesz Sheyla Bonnic a világhírű Bony M zenekar oszlopos tagja, továbbá koncertet ad Caramel valamint Majka & Curtis. Ha viszont retró hangulatot szeretnél ajánlom figyelmedbe a We Love the 90s nagyszabású partiját, ahol az Animal Cannibals, a Happy Gang, a V-Tech, Betty Love és a Kozmix erősíti a zenei élvonalat. Hívd össze a haverokat és szakítsatok nagyot a sörfeszten. A napijegy 1999 forintot kóstál, amiből az első sör ingyen érkezik. Tapossátok a budai aszfaltot!


További információ ITT!
Illusztrációk a fesztivál facebook oldaláról!

Nincsenek megjegyzések: