The Elders Scroll Skyrim - Help Select Google+

2014. július 8., kedd

Veszprém 11



Idén Július 15-20. között, újra hódolhatunk Veszprémnek. A Balaton közeli városban, immáron 11-ik alkalommal rendezik meg a fesztivál napokat, ahol lesz rozé, rizling és Jazz muzsika is. Most is több helyszínen, valamint hatalmas zenei kínálattal csábítanak minket a kockaköves utcákra, hogy aztán hajnalig tartó lendülettel kortyolhassuk a magyar táj legízletesebb borait. Ne riasszon el senkit a nyári hőség, ha minden kötél szakad, csobbanjatok egyet a magyar tengerben. A programok megvárnak titeket.

Nem fesztivál a fesztivál 0. nap nélkül. A korán érkezők már július 14-én élvezhetik a Veszprémi utcák szépségét, este pedig a Rozé, Rizling és Jazz Napokkal elindul a zéró etap a Swing-Swing (18:00) együttessel, akikeket az Euro-African Playground (20:00) és a The Bluesberry Band & Muck Ferenc (22:00) fellépése követ az Óváros téren.

Július 15-20 között további két helyszínen találhatunk programokat és fellépőket. A nagyszabású koncerteket a Nagyszínpadon, a Szentháromság téren láthatjuk, ahol olyan híres külföldi fellépők lesznek, mint Fatoumata Diawara & Roberto Fonseca - az afrikai és kubai zenevilág képviselői, Katie Melua, a Vaya Con Dios zenekar, The Brand New Heavies együttes, és Youssou Ndour.

A külföldi előadók mellet, a hazai fellépők is nagy szerepet kapnak. A Jezsuita Kolostorban többek között Dés László ad koncertet, valamint a fő események után július 20-án, A Magyar Jazz Napja (du. 18:00) veszi át a staféta botot. A vendégek között lesz: Pátkai Rozina Sextet, Kőszegi Imre 70’, a Modern Art Orchestra és a Charlie Jazz.




Figyelem! A programajánló nem tartalmazza a teljes kínálatot! Ha részletes tájékoztatást szeretnél, látogass el a fesztivál hivatalos honlapjára


(Logó: VeszprémFest sajtó)

Nincsenek megjegyzések: