The Elders Scroll Skyrim - Help Select Google+

2014. július 11., péntek

Palacsintát mindenkinek!




Palacsintából sosem elég. Ez az, amiben a Fánkydoo verhetetlen. Habár limitált napi mennyiség kapható és a nyitva tartás is a délutáni órákra összpontosul, a VI. kerületi Bajnok utcába megéri betérni. Az üzlet becsületkassza alapon működik, így mindenki annyit fizet, amennyit szeretne. 


Ha igazi amerikai palacsintára vágysz, vagy inkább a nálunk „őshonos” korongot ennél extra nagy kivitelben, akkor egy laza belvárosi séta alatt irány a Bajnok utcai Fánkydoo. A palacsintázónak nincsenek árai, így annyit fizetsz, amennyit akarsz. Mivel naponta 50 db amerikai, 50 db óriás (56 cm-es) palacsintát gyártanak, 100 db 2 dl-es üdítővel megfejelve, így csak egyet-egyet ragadhatsz magadhoz a kínálatból, de az ízesítést rád bízzák. Ne legyünk mohók, adjunk esélyt másnak is, hogy megízlelje a ház specialitását.


A Fánkydooban szerdától szombatig, délután 15:00 és 22:00 között bármikor megvendégelheted magad. Arra figyelj, hogy a palacsintások helyben szervírozásra szakosodtak, így ha elvitelre kérnéd a korongodat - vigyél magaddal tároló eszközt (20cm x 10cm), vagy ha nincs nálad, szívesen elcsomagolják neked, csak ne felejtsd el megköszönni. Ha későn érkeznél és elfogyna a napi adag, még alkudozhatsz a szakáccsal, talán meglágyul a szíve. Higyjéteke el gyorsan eltűnnek a finom falatok. Célszerű taktikusan, nyitásra menni!

További információért kattints IDE!

(Plakátok: Fánkydoo)

Nincsenek megjegyzések: