The Elders Scroll Skyrim - Help Select Google+

2014. május 24., szombat

Ki nem szereti a vidámparkot?





Hamarosan megjelenik Stephen King, Joyland című regénye. A világ legnépszerűbb horror regény írójának kötete tartogathat számunkra meglepetéseket. 

Mindenki szeret néha kikapcsolódni, kicsit gyerekké válni. Erre a legtökéletesebb hely a vidámpark, ahol minden árus és gépezet a szórakoztatásért felel. Devin Jones, pont egy ilyen helyen vállal munkát Észak-Karolinában, a híres Joyland vidámparkban. A szórakoztató központ előszeretettel árusítja a jókedvet és boldogságot, de sötét titkokat is rejteget – évekkel korábban egy brutális gyilkosságot követtek el parkban. Devin, akit elhagyott a barátnője és folyamatos magánéleti problémákkal küzd, tudomást szerez Joyland titkáról és nyomozásba kezd. A fiú feltett célja az, hogy kiderítse ki lehetett a gyilkos és mi történt valójában. Devin a kutatás során hátborzongató felfedezéseket tesz, amire lehet, hogy még ő sem tud értelmes magyarázatot adni. Miközben a helyzet egyre jobban elmérgesedik, a vidámpark médiuma Madame Fortuna felkeresi Devint és figyelmezteti, ha túl mélyre ás, könnyen veszélybe kerülhet az élete...

(Amerikai könyvborító)

Stephen King új regénye, tökéletesen olvasztja egybe a krimi, a horror és a romantikus fejlődésregény tulajdonságait. A cselekményekben gazdag és remekbe szabott jellemábrázolásáról híressé vált Joyland, május 29-én kerül a hazai könyvesboltokba, mégpedig a Ragyogás új kiadványával együtt. 
 

Nincsenek megjegyzések: