The Elders Scroll Skyrim - Help Select Google+

2014. február 14., péntek

Egyél egy steaket



Filmekben már láttál, de még nem kóstoltál igazi steaket? Vagy szívesen ennél inkább egy normális hamburgert (tudjátok, miről van szó)? Elmennél, vennél egyet, de nem tudod, hol találsz egy helyet, ahol kaphatsz? Ha Budapesti vagy, akkor szerencsés is, mert az V. kerületben megtalálod a Prime Éttermet, egészen pontosan a Sas utca 18. szám alatt. Persze az se baj, ha nem itt laksz, mert turistaként is betérhetsz, hogy belekóstolj az egyedi miliőbe.

Ha van kellő bankó a zsebedben, vagy úgy érzed, most megajándékoznád magad, akkor nincs hátra mint előre. Foglalj asztalt és vidd magaddal a barátnődet is. Az élmény garantált, és az is valószínű, hogy egy következő alkalommal is szívesen térsz majd be, ha egy emlékezetes momentumra vágysz.

Nem csak Amerikában lehet jó marhahúst kapni, hanem nálunk is, az már más kérdés, hogy élnek-e a szürkeszarvasmarha adottságaival. Minden esetre harapjatok egyet a kínálatból, legyen az steak, saláta (nem vegetáriánus), vagy királyrák, felemelő pillanatban lesz részed.

Ahogy azt már régóta tudjuk, jó húshoz, kiváló bor dukál. Közel kétszázféle (igen jól hallottad) hazai és külföldi bor közül választhatsz, hogy teljes legyen az élmény. Én személy szerint az egri borokat ajánlom, habár  Bikavér nincs a kínálatban, azért rátalálhatsz olyan borra, melynek  szőlője azonos tájon érlelődött. A „szőlőleveken” kívül, találhatsz még az itallapon pezsgőket, söröket, tömény és alkoholmentes italokat és van külön koktéllap is. Ha netán ránk törne a bőség zavara érzés, bátran kérhetjük a sommelier segítségét. Az ő voksa sokat segíthet, főként, ha kiválasztott ételünkhöz, a megfelelő bort keressük.


Akik még nem jártak a Prime-ban, azok a honlapon, a galéria menüpontra kattintva, virtuális sétát tehettek az étteremben. Kellemes csemegézést.

Nyitva tartás:
Hétfő-Szerda: 12:00-24:00
Csütörtök-Szombat: 12:00-01:00
Vasárnap: 12:00-18:00
Asztalfoglalás lehetséges, és mindenképp ajánlott!



Nincsenek megjegyzések: