The Elders Scroll Skyrim - Help Select Google+

2014. május 29., csütörtök

Bringázz Gatsby stílusban




Játszunk el a gondolattal és pörgessük vissza az időt a 20-as 50-es évek vintage hangulatába. Mit látnánk akkor? Kevesebb automobilt, több személyi kerékpárt és korhű ruházatot? Május 31-én biztosan! Ezen a napon ugyanis Budapest, ha csak egy kis időre is, de átalakul.

Valamennyien már találkozhattatok a Tweed Run biciklis felvonulás programjaival. A május 31-én tartott CSAK CSAJOK kerékpár felvonulás is a Tweed Run-hoz tartozik, egészen pontosan annak a nyári változata. Ahogy az esemény nevéből is látszik, a versenyeken csak a leányzók indulhatnak, amit a CSAK PASIK-ból álló zsűri fog pontozni. Résztvevőként a következő hat versenykategória egyikében indulhatsz:

Ruházatoddal:

-          Flapper – a 20-as évek lázadó ifjúságának öltözéke
-          Art Deco és Gatsby – az arisztokrata stílus (gazdagon ékszerezett anyagból készült ruha)
-          Provence stílus – francia vidéki (csipke, vagy apró virágminta)
-          Rockabilly (Elvis) – pörgős szoknya (pöttyös, csikós, kockás, harsány virágmintás, leopárd mintás)
-          Pin Up stílus – Rockabilly stílus csak szűk szoknyában a teltkarcsú hölgyeknek

Kerékpároddal:

-         Veterán és a retró bicikliddel versenyezhetsz

A részletes program:

2014. május 31-én 12:30-kor találkozhatsz a felvonulókkal a városligeti Pántlika Bisztrónál. Itt nevezhetsz be a versenyekre, valamint az eligazítás is a helyszínen zajlik. Amíg várakozol, részt vehetsz a Flas Mob főpróbáján, amit később majd a járókelők is láthatnak.

                                                              
14:00-kor indul a felvonulás az utvonalbiztositas.hu motoros felvezetőivel, majd néhány állomáson (Szépművészeti Múzeum lépcsője, Bazilika ( itt lesz a Flash Mob), Várkert Lépcső, Deák téri templom) 5-10 perces pihenőt tarthatsz fotózási, videózási lehetőséggel.


16:00 körül ér véget a felvonulás ekkor a kiinduló pontra tértek vissza a Pántlika Bisztróhoz. Itt zajlik majd a zsűrizés, közben DJ Panda zenéit is hallgathatjátok.


18:00 órakor eredményhirdetés, majd 19:00 órától látványos swing táncbemutatót tartanak a Pepita Táncközösség versenyzői.

                                                                                                  

Nincsenek megjegyzések: